Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Robin


Ο ROBIN είναι ο βοηθός ενός μεγάλου ήρωα της DC, του Batman .
Αυτό το κείμενο θα σας τα πει όλα για τον ROBIN.
Οι γονείς του δούλευαν σε τσίρκο, ήταν ακροβάτες, έτσι και ο Dick(Robin) από τότε που γεννήθηκε έμενε σε τροχόσπιτο .
Ο πατέρας του τον εκπαίδευε από πολύ μικρό για ακροβάτη κι έτσι όταν άρχισε τη δουλεία του ως ακροβάτης, το νούμερό τους ονομάστηκε
« η οικογένεια των ακροβατών ». Ο Dick ήταν ευκίνητος, δυνατός, εύστοχος κι επειδή βέβαια ήταν ακροβάτης ,πηδούσε από σκοινί σε σκοινί, έκανε κατακόρυφους ,πετούσε βελάκια και περπατούσε πάνω σε σκοινιά.
Μια μέρα κάποιοι κακοποιοί ήρθαν στο τσίρκο και ζήτησαν να τους πουλήσουν το τσίρκο. Οι γονείς του ROBIN αρνήθηκαν .Την επόμενη μέρα κατά τη διάρκεια της παράστασης, οι κακοποιοί είχαν κόψει το κύριο σκοινί για τις ακροβατικές ασκήσεις κι έτσι οι γονείς του Dick σκοτώθηκαν. Στη κηδεία των γονιών του ο Μπρους (Μπατμαν) τον είδε και τον λυπήθηκε κι έτσι τον υιοθέτησε σε ηλικία 9 ετών. Ο Dick έμαθε το μυστικό του Μπάτμαν κι έγινε ο Robin που στα αγγλικά σημαίνει κοκκινολαίμης.
Ήθελε να ονομαστεί έτσι γιατί έτσι ακριβώς τον φώναζαν οι γονείς του.
Όταν έκλεισε τα 16 ετών άλλαξε το όνομα του σε Nightwing και πηγε στους Outsiders. Στα 17 του ,πήγε για μικρό χρονικό διάστημα στους Teen Titans και ξαναγύρισε μετά στους Outsiders. Όταν έκλεισε τα 18 του, ένας άλλος Ρόμπιν εμφανίστηκε και πήγε κι αυτός με τον Μπάτμαν. Τότε ο Nightwing ζηλεψε και έγινε ξανά αυτός ο βοηθός του Μπάτμαν. Έτσι ο Μπάτμαν είχε δυο συνεργάτες .Στα 20 του, γύρισε στους Outsiders και έγινε αρχηγός . Όταν έκλεισε τα 25 πήγε στη Justice League.
Περιγραφή
Η στολή του έχει χρώμα κόκκινο, η ζώνη του κίτρινο,
η μπέρτα του πράσινο με κόκκινο
και φοράει μια πράσινη μάσκα ματιών
Οι καλύτερες ιστορίες του Robin:
Φονική Διαδρομή
Συνεργασία με τον εχθρό
Ουλές